Examen aanvragen

Het Diploma Eerste Hulp van Het Oranje Kruis ontvang je niet zomaar. Je moet het namelijk wel écht kunnen, Eerste Hulp verlenen. En dat weet je alleen 100% zeker als je jouw kennis laat toetsen tijdens een onafhankelijk examen. 

Adequaat handelen
Mensen ervaren een drempel om eerste hulp te verlenen. Een onafhankelijk examen voor het Diploma Eerste Hulp kan deze drempel wegnemen. Iemand die zich voorbereidt op een EHBO-examen merkt dat hij of zij zekerder wordt in het handelen. Tijdens het examen ziet de cursist dat hij of zij in staat is iemand te helpen. Als dit door een onbekende wordt bevestigd, weet de cursist het zeker: ik kan het! Mocht iemand de dag daarna al worden geconfronteerd met een ongeval, zal hij ongetwijfeld direct en bekwaam in actie komen.

Cursus
Een cursus EHBO wordt door het hele land aangeboden. Maar niet door Het Oranje Kruis zelf. Want wij verzorgen juist het onafhankelijke examen. Zodat de cursist na het behalen van het examen zeker weet dat hij of zij het kan. In onze Cursuskiezer vindt u een overzicht van bijna alle EHBO-cursussen.

Examen aanvragen
Een examen vraag je aan in onze beveiligde portal. Nog geen account? Maak deze dan even aan. Dat gaat makkelijk, snel en is 100% veilig.

Nieuw bij Het Oranje Kruis? Vraag hier een relatiecode aan.
Om bijvoorbeeld een examen aan te vragen of EHBO-cursus in de cursuskiezer in te vullen, heb je een relatiecode nodig. Vul dit formulier in om een relatiecode aan te vragen. Heb je al een relatiecode, dan kun je al jouw aanvragen en belangrijke informatie vinden in de portal.

 

Ga naar de portal Of bekijk al onze Diploma's