Inschrijven Inspiratieprijs 2024

geplaatst op 31 mei 2024

Tijdens Het Oranje Kruis Event op zaterdag 16 november 2024 reiken we voor de negende keer de EHBO Inspiratieprijs uit. Deze prijs wordt gegeven aan een persoon of organisatie die het afgelopen jaar het meest inspirerend en innovatief is geweest op het gebied van EHBO. Door de winnaar in het zonnetje te zetten, hoopt Het Oranje Kruis ook anderen te stimuleren op een innovatieve manier bezig te zijn met EHBO. En zo meer mensen kennis en kunde van eerst hulp bij te brengen.

Ook voor dit jaar zijn we benieuwd welke creatieve ideeën en producten de afgelopen tijd zijn ontwikkeld. Ben of ken jij iemand met een dergelijke vernieuwende werkwijze of innovatief idee? Schrijf jezelf of die ander dan vóór 15 september 2024 in via het aanmeldformulier!

Kijk hier voor meer in formatie.